úterý 31. května 2005

Zapomněl jsem zmínit včerejší zprávu dne! Slečna R. už není slečna! (A to prosím ještě nemá hotovou školu.) Ještě jsem zaslechl něco o dětech, ale nevím, jestli to nebyl vtip...
Loni jsem se hráčům smál, že nemůžou obědvat ve VIP restaurantu. Zřejmě si to přečetl i někdo, kdo neměl a voilá, letos jsou ve VIP restaurantu jídla jen na objednávku a celebrity se stravenkama musí až do čtvrtka chodit do "tenisové haly přebudované na velkokapacitní jídelnu" (pěkně mi ta slova hořknou na klávesnici a na prstech)! Ale ve čtvrtek! Return to VIP restaurant!
Když tak jsme u toho jídla (což je ostatně nosné téma tohohle blogu), přemýšlím, že bych měl hotelové službě, která sem nosí obložené mísy a další proviant, že by donášky neměli realizovat v době oběda...
Pan K.: "Dáš si dvojku bílýho?" Já: "Radši ani ne..." "Máš recht, to jak ses tady minule zřídil..." (Pro šťouraly dodávám, že to byl žert.) Novinář z ČT: "Tak to já si dám." Pan K. se dívá, jak novinář upíjí ze skleničky: "No, a to bylo strachu, že tu flašku nevychlastáš!"
V kuloárech se šířily zprávy, že Bára Strýcová zhubla a že zezadu teď vypadá "jako laňka". Teď na centrkurtu začal někdo hrát a já po prvním setu zjistil... že to je Strýcovka! No jdu ji vyfotit, ale když teď podává čelem ke mě mam dojem, že sice váží míň, ale má taky menší kozy :)

pondělí 30. května 2005

Přinesli občerstvení!
Od slečny R., která právě baví společnost historkou o své ledvinové kolice, jsem už dostal stravenku na oběd. Podle všeho se letošní turnaj povede v podstatně pohodovějším duchu.
Vážení tenisoví přátelé. Čím jsme starší, tím rychleji ubíhá život na tenisovém okruhu. Skoro se nechce věřit, že už je to rok, co jsme se naposledy sešli tenisovém klání v P.
Co se od loňska změnilo? S. už není hlavním sponzorem turnaje, takže P. už není tak rozkopaný; nad centerkurtem přistavěli stahovací střechu; v areálu je kromě drátového připojení nově i wi-fi.